Blog

Trænger din kæreste til en ny jakke, så giv hende en blød gave

Skal du finde frem til en god gave til din kæreste? Det kan være, at hun snart har fødselsdag, måske er det ved at være tiden til at købe julegaver, måske har hun gjort sig fortjent, måske trænger hun til lidt forkælelse eller måske ’bare fordi’.

Læs mere Trænger din kæreste til en ny jakke, så giv hende en blød gave

Venter I en lille ny, så overrask kæresten med noget sødt babytøj, som smelter ethvert hjerte

Det er spændende at vente barn. Glæden, forventningerne, bekymringerne, kærligheden og nervøsiteten er fuldstændig overvældende, og til tider kan det som kommende forældre være svært at finde sig til rette i.

Læs mere Venter I en lille ny, så overrask kæresten med noget sødt babytøj, som smelter ethvert hjerte

Gaveidé: Tag din kæreste eller ven med på fisketur

Har du en kæreste, en ven eller far, der elsker lystfiskeri? Så kan du overveje, om vedkommende fortjener en særlig gave i år. Uanset om du er en erfaren lystfisker, så kan det sagtens lade sig gøre på forskellige niveauer. Det kræver bare, at du finder den helt rigtige sø at fiske i.

Læs mere Gaveidé: Tag din kæreste eller ven med på fisketur

5 gode gaver til hende, der elsker designertøj og accessories

Har du en kæreste, der har klasse og stil, og som bare elsker designertøj, accessories og sidste nye mode? Selvfølgelig har du det, for det gør alle kvinder – næsten. Men det gør det også nemt at købe en perfekt gave til hende. Hvert år og flere gange om året, for der kommer jo hele tiden nyt til, som hun bare må eje.

Læs mere 5 gode gaver til hende, der elsker designertøj og accessories