Blog

Send kæresten til makeover hos den lokale frisør

Tilfredsheden, når din kæreste træder ud ad døren hos frisøren, er ubeskrivelig. Du kan se, at følelsen af velvære bare stråler ud af din kæreste. At give din kæreste en makeover hos den lokale frisør er bare at forkæle ham/hende. Din kæreste vil slå benene væk under dig af bar skønhed.

Læs mere Send kæresten til makeover hos den lokale frisør

Inviter din kæreste på romantisk weekendophold i Svendborg

Synes du, det er på tide, at du og din kæreste får lidt romantik ind i hverdagen? Så giv din kæreste og dig selv en et romantisk weekendophold. Tag f.eks. på hotel i Svendborg. Svendborg er en idyllisk havneby, på Sydfyn, med smalle gader, torve og gårdmiljøer.

Læs mere Inviter din kæreste på romantisk weekendophold i Svendborg

3 idéer til gaven til din kvindelige kæreste

Din kæreste er uden tvivl en af de vigtigste personer i dit liv. Hvad end I lige har mødt hinanden og stadig er i de første, forførende faser af forelskelsen eller har kendt hinanden længe og er dybt involverede i hinandens liv, så er dette den person, som kender dig bedst og giver dig allermest tryghed.

Læs mere 3 idéer til gaven til din kvindelige kæreste

Sådan finder du den helt rigtige gave til din kone

Har du en kone? Og har hun snart fødselsdag? Eller har I snart været gift i x antal år? Synes du, hun fortjener en god gave, som hun virkelig vil sætte pris på? Det gør hun garanteret også. Dog kan det nogle gange være lidt svært at komme på den helt rigtige gave, og derfor kan det være dejligt at få noget hjælp.

Læs mere Sådan finder du den helt rigtige gave til din kone