Kvinde der træner med håndvægte i hjemmet

3 gode produkter til kæresten, der gerne vil træne i hjemmet

Foretrækker din kæreste at træne derhjemme, men er udstyret ikke helt i top? Så vil din kæreste helt sikkert sætte stor pris på en gave, der gør det hele lidt nemmere. Forvandl stuen til et fælles fitnessrum et par gange om ugen – vi har fundet tre gode produkter, som helt sikkert vil gøre det sjovere for jer begge at komme i form. Læs med her, hvor vi giver et bud på gode produkter til kæresten, der vil træne derhjemme.

Det kan være svært at få slæbt sig ned i fitnesscentret, når hverdagen først brager derudaf. Gør det let for din kæreste at leve sundt – giv ham eller hende en gave, der gør det muligt at træne i hjemmet. Vælg mellem alt fra balancebræt til håndvægte. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan I kan inkorporere mere sport i jeres travle, men sunde, hverdag.

Balancebrættet – gaven til kæresten, der vil styrke sin balance

Der går hurtigt leg i træningen, når vippe- eller balancebrættet findes frem. Ikke desto mindre aktiverer balancebrættet kroppens mange muskler i takt med at jeres balance styrkes.

Balancebrættet er enkelt at bruge og fylder ikke ret meget. Det kan derfor hurtigt findes frem fra under sofaen, når der skal trænes.

Tager I et kig på nettet, vil I hurtigt kunne finde et hav af gode øvelser, som træner både fokus, balance og muskelbevidsthed. Prøv f.eks. jorden rundt-øvelsen, som helt sikkert vil sætte jeres balance på en prøve.

Vil du give et vippe- eller balancebræt til din kæreste i gave? Så kan du finde det på https://www.billig-fitness.dk/collections/balancebraet.

Håndvægte – gaven til kæresten, som er vild med styrketræning

Er din kæreste vild med at styrketræne i fitnesscenteret, vil han eller hun helt sikkert elske et par gode håndvægte, der let kan tages frem og bruges foran fjernsynet.

Er det svær for din kæreste at finde gejsten, kan et par gode håndvægte formentligt hjælpe ham eller hende godt på vej mod en sundere livstil.

Start med de små håndvægte, og se, hvordan musklerne langsomt tones i takt med, at indsatsen og vægten bliver mere intens.

Sjippetorvet – gaven til kæresten, der vil have pulsen op

Er din kæreste vild med at brænde kalorier af til hans eller hendes yndlingsmusik, så er sjippetorvet et hit!

Find jeres indre legebørn frem, og øv jer på seje tricks, mens I får pulsen op. Sjippetorvet er det perfekte produkt til hjemmet, når der skal være fuld fart over feltet, og de ekstra kilo hurtigt skal rasles af kroppen.

Skønt den hårde cardio vil sjippetorvet helt sikkert sende tankerne tilbage til din kærestes barndom og minde ham eller hende om, at sjipning er meget mere end en leg for børn.

Har du først besluttet dig for, at du vil støtte din kæreste i hans eller hendes sunde livstil, skal du bare finde ud af hvordan. Giv et lækkert produkt i gave til din kæreste, og se, hvordan træning i hjemmet hurtigt bliver en naturlig del af jeres hverdag.

Find flere gode gaver til kæresten her.