Børn der skal til at male

3 skønne gaveidéer til par med børn

Skal I som kærestepar med barn finde på skønne gaver, som I kan kaste jer over som en fælles kæreste aktivitet? Gå kreativt til værks med gaverne.

Vi giver dig en liste over sjove gaveideer til børnefamilien, som I som par kan kaste jer over. Når børnene er fuldt optaget, efterlader det mere tid til kærestehygge.

Lav personlige krus til hinanden

Gør gavegivning til en sjov aktivitet for hele familien med personligt malede krus. I kan enten vælge at lave jeres eget personlige krus eller lave krus til hinanden.

Derved kan I sikre, at alle i familien ved præcist, hvilket krus der er deres. Samtidig giver det også mulighed for at lave en gave fra hjertet, mens I får gode minder ud af dagen. Find et keramik kursus for håndmalede kopper i din by.

Giv børneværelset en makeover sammen

Skab sammen jeres barns drømmeværelse med simple gør-det-selv ideer. Ønsker I at opføre et smukt prinsesseværelse er glimmermaling en sjov måde at gå kreativt til værks.

Bland glimmerstøv sammen med lyserøde, lilla eller lyseblå vægmaling og opnå en fed effekt med reflekser i malingen. Du kan også kombinere glimmermalingen på værelset med anden effektmaling, som magnet eller tavlemaling.

Mal fx et mindre område af værelset med magnetisk maling og fyld væggen med sjove magneter. Med tavlemaling kan børnene slippe fantasien løs med kridttegninger. Så er der grund til at finde tegnekridtet frem selv på regnfyldte dage.

Gaveoplevelser for hele familien i trygge omgivelser

Som par og familie kan I have brug for at fordybe jer sammen. Forær din partner og dine børn en helt særlig oplevelse, som glæder hele familien.

Bestil fx et bolsje- eller chokoladekursus, hvor I sammen bliver guidet i at lave lækkert slik.

Kurset kan afholdes hjemme hos jer, og I skal derfor ikke bekymre jer om at være for tætte på andre mennesker.