dobbeltdate

Den perfekte aktivitet til en dobbelt- eller trippledate

Lige så skræmmende som det kan være at skulle på dobbelt- eller trippledate, lige så sjovt kan det blive, hvis I finder nogle gode aktiviteter.

En date handler om at lære hinanden bedre at kende – svage som stærke sider – for at se om forholdet kan udvikle sig til noget mere varigt. Det kan I gøre ved at foretage jer nogle aktiviteter sammen. Men hvad skal I finde på?

Det kan være svært nok at finde på noget at lave på en date, hvor I kun er to, så det kan blive endnu sværere at finde på noget, når I er fire eller seks personer, der alle skal have det hyggeligt og sjovt og lære hinanden bedre at kende – parvis.

Herunder får du forslag til, hvad I kan foretage jer på en dobbelt- eller trippledate. Forslagene kan også bruges af dig, der allerede er i et parforhold, men måske har lidt svært ved at få det til at køre. Giv din kæreste en af de oplevelser/aktiviteter, du finder herunder, i gave, tag ham/hende med på en date, og giv jeres forhold en ny chance.

Kan I samarbejde?

Samarbejde er en vigtig faktor i et parforhold. Så det er smart nok at få afklaret, om I kan det, inden i bliver et par. Det er lige nøjagtig det, I kan i Escape Room i Kbh.

Du kender måske konceptet fra computerspil, hvor du skal løse en opgave for at komme ud af det rum, du befinder dig i.

Det er stort set det samme, du skal i Escape Room. Her er du bare fysisk til stede – det er ikke bare et spil. Kan du og dine med-datere samarbejde om at klare udfordringen og komme ud til tiden?

Den romantiske date

Selvom I er flere på date, kan daten sagtens være romantisk – eller bare sjov. Tag i skøjtehallen, lej et par skøjter, og hyg jer hånd i hånd, to og to, eller dan en kæde. Måske er der også nogle af jer, der kommer lidt på glatis (forhåbentlig kun på skøjterne), hvis I ikke er så øvede.

Uden for skøjtebanen kan der måske blive lidt tid og ro til en stille snak med din udvalgte date, mens I drikker en kop varm kakao.

Spot den dårlige taber

En tur i bowlinghallen vil hurtigt afsløre, om din date er en dårlig taber – hvis han/hun taber. Men er du selv en dårlig taber, kan du jo altså også selv blive afsløret.

Spil par mod par eller alle mod alle, som I nu har lyst til.

Skal der lidt mere fart over feltet, kan I tage på gokartbanen i stedet for i bowlinghallen. Her vil du stadig kunne spotte, om din date er en dårlig taber, hvis du altså kan vinde over ham/hende.

God fornøjelse!