Mand med tom sparegris

Køb gaver til kæresten på afbetaling

Nogle gange står man og skal bruge en gave, men man har ikke lige pengene i øjeblikket. Men hvad nu, hvis der er en mulighed for at købe gaven nu og betale senere?

Det er netop grundprincippet bag at købe gaver på afbetaling. Med denne smarte mulighed kan man nemlig betale beløbet for de gaver, man køber, i mindre rater gennem månedlige fakturaer, hvis man ikke lige står og har pengene liggende klar i lommen.

Derfor er gaver på afbetaling populære

Alle kan komme i en situation, hvor det næsten bliver nødvendigt at købe gaver på afbetaling. Især op til fødselsdage eller jul er kravet for gaver stort, og det er ikke lige alle, der har en masse penge i overskud på det rigtige tidspunkt.

Da fødselsdage og juleaften ikke er datoer, man bare lige sådan kan ændre, er det derfor især udbredt ved disse dage at købe gaver på afbetaling, da det ellers kan være økonomisk ubelejligt for nogle familier.

Sådan køber du gaver på afbetaling

Når man vil købe gaver på afbetaling, skal man udfylde en formular for at sikre, at man ikke står i RKI.

Derefter er det op til en selv, om man ønsker at betale hele sit beløb, når man får den første faktura tilsendt efter omkring 30 dage – eller om man vil betale beløbet i mindre portioner.

Begge valg er lige rigtige, dog skal man være opmærksom på, at der kan komme et gebyrer og renter på, alt efter hvilken afdragsordning man vælger.

Find gaver på afbetaling her.

Gode gaver du kan købe nu og betale senere

Når du skal købe gaver på afbetaling, kan du enten tjekke modtagerens ønskeliste og se, om der er nogle konkrete ting, vedkommende mangler.

Du kan også lade dig inspirere af følgende 3 forslag.

Kaffemaskine

En ny kaffemaskine kan glæde alle kaffeelskere i huset. Har man en kæreste eller anden form for samlever, som er stor fan af en kop kaffe hver morgen, går man ikke helt galt i byen ved at overveje at købe en smart, ny kaffemaskine. Der findes mange slags i dag, og de er ikke alle de billigste i verden. Derfor bliver de også ofte købt på afbetaling ligesom andre køkkenmaskiner også gør det.

Sko

Alle bruger sko, og de færreste vil blive kede af at få et par nye i gave. Uanset om man er mand eller kvinde, er meget aktiv eller arbejder indendørs, så er det altid rart at have noget godt fodtøj. Et par nye sko er derfor ikke en dårlig ide, og er generelt et godt og populært valg blandt gaver, der købes på afbetaling.

Det kan også være at kæresten eller lign. har kigget på et bestemt par pæne sko i noget tid – så hvorfor ikke gribe chancen og købe dem på afbetaling?

Jakke

Med det meget varierende vejr, vi har i Danmark, kan man måske også overveje, om man skal give sin kæreste en ny jakke som gave. En jakke i god kvalitet kan nemt koste en del og passer derfor godt til gaver på afbetaling. Med en ny, varm jakke kan man hjælpe en, man holder af, med at føle sig godt tilpas i det kolde, danske vejr.

Find flere gaver til kæresten her.