Mand der vasker bil

Lad kæresten slippe for praktiske gøremål i en periode

Trænger din kæreste til at blive forkælet ekstra meget, og vil du gerne give en kreativ og personlig gave til ham eller hende? I stedet for at gå ned i en butik og købe en materiel gave, kan du tænke ud af boksen og i stedet lade din kæreste slippe for praktiske gøremål i en periode. Det er uden tvivl en gave, enhver kæreste vil sætte pris på!

Opvask, oprydning, indkøb, rengøring, havearbejde, bilvask og vasketøj. Der er altid praktiske gøremål som skal overstås i hverdagen, når arbejdsdagen endelig er ovre.

Hvis du ved, at din kæreste – ligesom alle andre – er godt træt af disse forpligtelser hver dag, kan du forkæle ham eller hende i stor stil ved at overtage disse praktiske gøremål for en periode. Tænk at kunne tage hjem og lægge sig på sofaen med benene oppe uden dårlig samvittighed og tilmed med et rent og pænt hjem at kigge på!

Gør gaven personlig

Med lidt kreativitet kan du nemt gøre denne anderledes gave ekstra personlig. Du kan f.eks. pakke en opvaskebørste, en klud eller et andet symbolsk redskab ind og skrive et medfølgende kort, der forklarer, hvad din gave går ud på.

Du kan også designe dit eget gavekort og gøre brug af personlige fotos, som du evt. kan redigere i et billedredigeringsprogram, så det f.eks. forestiller din kæreste, der ligger og slapper af, mens du render rundt og ordner de praktiske gøremål. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan designe gaven.

Lad kæresten slippe for vinduespudsning

Du kan vælge at sige, at du overtager alle praktiske gøremål i en given periode, eller du kan udpege specifikke praktiske gøremål, som du ved, hænger din kæreste langt ud ad halsen. Det kan f.eks. være vinduespudsning. Solstråler på beskidte ruder kan ødelægge humøret hos de fleste, men det kræver samtidig en del at holde vinduerne spejlblanke hele tiden.

Enten kan du selv tage tjansen som vinduespudser, eller du kan sørge for at der kommer professionelle vinduespudsere hjem til jer og klarer ærterne.

Er vinduerne gamle og svære at vedligeholde kan en udskiftning af vinduerne også være vejen frem – det vil desuden nedsætte energiforbruget og være en investering i huset på sigt.

Hos net2kompagniet finder du et stort udvalg af kvalitetsvinduer til fornuftige priser.

Lav et klippekort

I stedet for et gavekort kan du også lave et klippekort og gøre det lidt sjovt på den måde. Så kan du selv vælge, hvilke praktiske gøremål, du vil sørge for, og din kæreste kan selv vælge, hvornår disse skal indløses.

Klippekortet kan f.eks. bestå af 1 x gulvvask, 5 x opvask, 5 x støvsugning, 5 x vasketøj og 3 x rengøring af toilettet, 1 x bilvask osv. Det gør gaven både personlig og humoristisk, og samtidig hænger du ikke på alle opgaverne helt selv.

En investering i parforholdet

En undersøgelse viser, at de fleste skænderier mellem par opstår pga. uenigheder om praktiske gøremål. Med en gave som denne viser du både stort overskud over for din kæreste og tager forhåbentligt de banale skænderier i opløbet.

Vil du hellere finde en fysisk gave til kæresten, så kan du finde inspiration her.