Kvinde der bruger IPL laser

3 gode grunde til at forære kæresten en IPL-laser

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal forære kæresten i gave, så kan du overveje en IPL-laser. Det er en effektiv metode til at fjerne uønsket hårvækst på en mere skånsom og vedvarende måde end med en skraber. Her kan du læse om alle de gode grunde til, at du bør forære din kæreste en IPL-laser i gave.

1: Effektiv hårfjerning

En IPL laser er et effektivt redskab, som fjerner uønsket hårvækst ved hjælp af lysimpulser. IPL står for Intense Pulsed Light, hvilket er grunden til navnet. Det er en ikke-invasiv metode, hvor en lysstråle med høj intensitet bliver sendt ned i hårroden. Varmen fra lyset ødelægger den, så håret ikke vokser tilbage med det samme.

IPL-laser er en således effektiv metode til at fjerne uønsket hårvækst på kroppen, som samtidig er langt billigere end at besøge en professionel hårklinik. IPL-laseren har en række forskellige indstillinger, der kan tilpasses til forskellige hudtyper og hårfarver. Du kan derfor bruge den flere steder på kroppen – eksempelvis ben, bikinilinje og ansigt.

2: Langvarigt resultat

De seneste år er IPL-lasere for alvor blevet populære, og det er der god grund til. Resultat er nemlig langvarigt, hvilket betyder, at det ikke kræver gentagne behandlinger at holde håret nede. Når først, din kæreste har brugt IPL-laseren et bestemt antal gange, går der lang tid før håret gror ud igen.

IPL-lasere er også kendt for at være skånsomme mod huden, hvilket ligeledes er værd at have med i dine overvejelser. Herudover reducerer den risikoen for indgroede hår og hudirritation, som typisk opstår ved andre hårfjerningsmetoder som voksning eller barbering. Et fornuftigt valg, hvis din kæreste har følsom hud.

3: Spar tid i hverdagen

En anden grund til, at en IPL-laser er den perfekte gave til kæresten, er, at det giver hende mulighed for at spare tid i hverdagen. Når hun fjerner uønsket hårvækst med en IPL-laser, så bruger hun mindre tid på daglig barbering eller besøg hos en professionel hårklinik. På den måde får hun tid til andre ting, som er en anelse mere spændende.

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!