Kvinde med lyserød gaveæske

Forkæl din kæreste med disse luksuriøse gaver

Din kæreste er helt sikkert noget ganske særligt og derfor må gaven til hende også gerne være det. I hvert fald bare en gang imellem. Hvis du gerne vil forkæle din partner lidt ekstra, er det oplagt at kigge i den mere luksuriøse ende af gaveskalaen.

Selvom luksus kan være dyrt, er det nemlig alle pengene værd, når du ser din kærestes ansigt lyse op og stråle. Ikke bare når hun pakker gaven op, men også hver gang hun bruger sin gave fremadrettet og dermed bliver mindet om, hvor fantastisk en kæreste du er.

Her får du 3 bud på luksusgaver, der hitter hos de fleste modebevidste kvinder.

Designertaske fra Mulberry

Skal hende du har kær have en gave, hun for altid vil huske, går du aldrig galt i byen, hvis du vælger en luksuriøs af slagsen: Og hvad skriger mere luksus end en designertaske?

Et designerbrand som tiltaler de fleste kvinder – og hvis tasker passer til ethvert outfit, uanset om det er hverdag eller fest – er Mulberry.

Det engelske mærke laver mange forskellige tasker i et stilrent og enkelt design, som signalerer både stil og luksus. Samtidig er Mulberry et af de taskemærker, som også har modeller i den relativt billigere ende af prisskalaen og du får således meget taske for få tusinde kroner.

Lala Berlin tørklæde

Skal gaven være knapt så dyr, kan overveje et af de andre designeritems, som hitter på gaden både herhjemme og i det øvrige Europa: Et Lala Berlin tørklæde.

Så kan din kæreste både holde halsen varm på en kold vinterdag, lune skuldrene i den sene sommeraften eller blot se stilsikker ud, når hun slentrer med dig i hånden en forårsdag ved Søerne.

Tørklædet fås i flere farver og er du i tvivl om, hvilket du skal vælge, er modellen i en af de grå nuancer oplagte, fordi disse farver passer til de fleste sko, tasker, kjoler, jakker eller hvad din modebevidste kæreste ellers foretrækker at matche sine accessories med.

Unika smykker

Der findes masser af smykker, men unika smykker findes der i sagens natur kun én variant af. Ligesom din kæreste. Vil du gerne give hende en personlig gave, som samtidig emmer af luksus, kan du få designet et smykke kun til hende.

Nogle guldsmede markedsfører sig netop på, at de fremstiller unikke smykker fra bunden – typisk ud fra et udvalg af metaller, sten og øvrige kompositioner. Andre guldsmede kan i stedet kombinere flere ubrugte smykker med historie, så de i stedet bliver til nye unika smykker, der fortæller en historie om den, der skal modtage og bære dem.

Du kan også høre hendes forældre ad, om de har smykker fra hendes barndom liggende, som kan trækkes med ind i voksenlivet ved at tilføje f.eks. en diamant eller anden ædelsten.