2 fingre klædt ud som et lykkeligt par

4 idéer til en god valentinsgave til ham

Valentinsdag nærmer sig, og det er tid til at vise din kæreste eller mand, hvor meget han betyder for dig. En gave behøver ikke at være stor og dyr, for at den kan være en kærlighedsgestus. I denne artikel får du konkrete gaveidéer til den perfekte valentinsgave til ham du elsker.

Det kan være svært at være opfindsom, når det kommer til valentinsgaver. Men de gamle travere som blomster og chokolade holder til evig tid med et personligt kort til. Her følger fire idéer til valentinsgaver til ham:

  • Sig det med romantiske blomster
  • Chokolade og andet mundgodt
  • Øl, vin og spiritus slår aldrig fejl
  • Gavekurven med alt det han elsker

Sig det med blomster

En klassisk valentinsgave er blomster – også til manden. Du kan gå efter det lidt rustikke look eller en klassisk buket med røde roser. Den røde rose symboliserer kærlighed og lidenskab.

Eller du kan vælge en potteplante – f.eks. en kødædende plante. Tilføj en sød hilsen om hvor meget du betyder for ham. Det bliver helt sikkert, en valentinsdag gave til ham, som vil varme.

Chokolade og andet mundgodt

En anden klassisk valentinsgave er chokolade. Det får tænderne til at løbe i vand og frigiver endorfiner i hjernen. Lidt ligesom en lille forelskelse.

Køb en lidt dyrere chokolade, så det ikke bare bliver standardæsken fra supermarkedet. Husk, at det skal være lige præcis den slags chokolade, han kan lide.

Der findes nu også mange eksklusive lakridser, hvis han er mere til det end til chokolade.

Øl, vin og spiritus

Øl, vin og spiritus kan også være en god gave, hvis det er noget han er til. Find og miks mærker han kan lide, eller overrask ham med et nyt, spændende mærke. Så kan det også være noget I smager på sammen.

Rom og gin er også fine gavemuligheder, som kan drikkes rent eller indgå i drinks.

Gavekurven med det hele

Alle de ovenstående kan kombineres i en gavekurv med lige præcis de ting, som han kan lide. Så viser du også at du har lagt omsorg og kærlighed i gaven. Spørg gerne hans venner eller familie, hvis I er nye, og du mangler ekstra inspiration. De vil helt sikkert gerne hjælpe dig.

Husk kortet

Lige så vigtigt som valentinsgaven er kortet, du skriver til. Lav gerne et personligt kort med billeder af jer sammen, hvis du har tid og lyst. Men ellers er et af de mange præfabrikerede valentinskort også fine.Skriv, hvor meget han betyder for dig. Så bliver det helt sikkert en god valentinsdag.