aktiegraf

Giv din kæreste aktier i gave

Er du på udkig efter en jule- eller fødselsdagsgave til din kæreste? Er du træt af at give ham den ene upersonlige skjorte efter den anden? Så skal du måske overveje at give din kæreste aktier i gave. Det er i hvert fald en mere alternativ slags gave, som han garanteret ikke forventer at få.

Det er slut med kedelige gaver! Fra nu af skal du gøre det til en sport at finde på sjove, skæve og overraskende gaver, din kæreste ikke forventer at få af dig.

Det er tid til at være kreativ og investere tid – og i de fleste tilfælde sikkert også penge – til de bedste gaver, der vil gøre din kæreste glad. Måske også mundlam af overraskelse, hvis du er heldig.

En gave er ikke bare en gave

Jo bedre, du kender din kæreste, jo bedre gaver kan du give ham. Gaver, der vil skabe minder og bringe ekstra meget glæde ind i jeres forhold.

En gave er nemlig ikke bare en gave. En gave viser, hvor godt du kender din partner, og at du har lagt tid og energi i at vælge noget, der af den ene eller den anden grund passer perfekt til lige præcis ham. Og som betyder ekstra meget, fordi gaven kommer fra lige præcis dig.

Det kan være, der er en intern reference, en fælles interesse eller andet, som gavens indhold bærer præg af. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Giv aktier i gave til din kæreste

En gave, din kæreste i hvert fald ikke forventer at få af dig, er aktier. Du kan for eksempel vælge at købe udbytteaktier. Udbytteaktier er aktier, som giver udbytte til sine investorer.

Køber man en aktie af en virksomhed, ejer man en andel af den. Når virksomheder udbetaler en del af deres overskud til virksomhedens aktionærer, er der tale om udbytte.

Virksomheder, der vælger at give udbytteaktier, gør det, fordi de vurderer, at det så er lettere at holde på aktionærerne i længere tid, hvilket er med til at gøre virksomheden mere stabil.

Investerer man i udbytteaktier, er det vigtigt at have en tydelig strategi, og at man er grundig og laver sine egne analyser af de virksomheder, man overvejer at investere i.

Du kan læse mere om udbytteaktier hos Børsen, som blandt andet har publiceret en artikel, der handler om investoren Jens Løgstrup, som bruger udbytteaktier til at fordoble sin værdi på lang sigt.

God fornøjelse med gavejagten!