Sommer i skoven

4 sommergaver til din kæreste

Det er endelig blevet sommer, og solen skinner fra en skyfri himmel. Temperaturen viser på den rigtige side af 20 grader, og du og kæresten nyder livet i fulde drag. Måske det var på tide med en sommergave til din kæreste?

Her får du 4 gode idéer til sommergaver, du kan købe til din kæreste!

Sandaler

Når solen bager, findes der nærmest ikke noget værre end at skulle lukke sine fødder inde i et par varme og tunge sko. Fødderne har svært ved at ånde og bliver svedige, og samtidig ser det bare ikke særligt smart ud med vintersko i sommervarmen. Så hvorfor ikke købe et par sandaler til ham eller hende, du holder af?

Sandalerne behøver ikke at koste en formue. Køber du f.eks. et par Aerosoft-sandaler, får du et par sandaler i høj kvalitet, som samtidig koster væsentligt mindre end almindelige sandaler. Samtidig er Aerosoft sandalen super komfortabel grundet den lette, stødabsorberende sål. Tænk Birkenstock, bare billigere og mere behagelig. En oplagt sommergave!

Et weekendophold – eller en lidt længere tur?

Elsker din bedre halvdel at komme lidt væk hjemmefra? Så er et weekendophold den helt rette gave. Weekendopholdet giver mulighed for både afslapning, aktiviteter, storbyferie og mange andre ting. Uanset hvad din kæreste foretrækker, kan du således tilpasse weekendopholdet efter din kærestes præferencer.

Weekendopholdet behøver imidlertid ikke at afholdes i løbet af blot to dage. Hvis i begge har tid, kan du med fordel købe et lidt længerevarende ophold. Det giver mere tid væk fra hverdagen – og mere tid i hinandens selskab.

Et SUP-board

Er din kæreste aktiv, kunne en alternativ gave være et SUP-board; altså et Stand Up Paddle Board. SUP er den hastigst voksende sportsaktivitet i Danmark pt., og hvorfor ikke udnytte det dejlige vejr til en tur på vandet?

Et SUP-board er i princippet et surfboard, som drives frem ved hjælp af en pagaj. Det er en både sjov og udfordrende aktivitet, som i kan nyde i hinandens selskab, og SUP-boardet kan være medvirkende til en masse gode dage ved vandet.

Grill-bestik

Foretrækker du i stedet at købe en gave, som din kæreste kan bruge i hjemmet, kan du vælge at give ham eller hende et sæt grill-bestik. Sommeren er som altid højsæson for grillaftener i haven, og grill-bestikket er derfor også en oplagt sommergave. Så mangler der blot kul og saftige steaks på grillen!