Kvinde der kigger på designertøj

5 gode gaver til hende, der elsker designertøj og accessories

Har du en kæreste, der har klasse og stil, og som bare elsker designertøj, accessories og sidste nye mode? Selvfølgelig har du det, for det gør alle kvinder – næsten. Men det gør det også nemt at købe en perfekt gave til hende. Hvert år og flere gange om året, for der kommer jo hele tiden nyt til, som hun bare må eje.

I forslagene herunder finder du idéer til den mode- og stilbevidste kæreste for enhver pengepung. Så selvom dit budget måske ikke rækker til de helt vilde udskrivninger, så finder du garanteret inspiration til en gave i forslagene. Og ellers kan du jo købe hende et gavekort hos Frk. Himmelblå, som hun kan bruge, til lige hvad hun vil eller som et tilskud til det.

Designertøj til hende

Du kender selvfølgelig din kærestes stil og smag … ellers må du lure i hendes klædeskab, næste gang du får lejlighed til det.

Tjek efter mærker, hun foretrækker, tjek de farver, hun har i garderoben. Kig også efter om hun er en bukse- eller kjolepige. Og tjek for gud i himlens skyld også hendes størrelse.

Tøj kan være alt fra badetøj over bluser til overtøj. Og det er ikke nødvendigvis bikinien, der er den billigste.

Fodtøj til kæresten

Når du vil give fodtøj til din kæreste, skal du selvfølgelig kende hendes skostørrelse. Men du skal igen også tjekke hendes farvevalg, for fodtøjet skal passe til hendes garderobe.

Igen er det også en god idé at tjekke, om der er nogle bestemte brands, hun foretrækker, og om hun er til høje eller lave hæle.

Medmindre hun specifikt har ønsket sig vinterstøvler eller sommersandaler, så køb fodtøj, der passer til årstiden, så hun kan bruge dem med det samme.

Accessories – prikken over i’et

Accessories er det, der lige sætter det dér ekstra ved hele outfittet. Uanset om du kommer med smykker, bælter, handsker, solbriller eller et tørklæde.

Derfor er det igen vigtigt at gå efter farver, som matcher de farver, hun har i garderoben.

En tur på skønhedsklinik

Hvis din kæreste elsker at klæde sig i flot designertøj og -sko, så går hun garanteret meget mere op i sit udseende end bare tøjet.

Forær hende et gavekort til en skønhedsklinik, hvor hun kan få en hudbehandling, og få lagt makeup af en professionel. Ikke fordi hun ikke selv kan finde ud af det, men det er altid skønt at få det gjort af en professionel, der også vil kunne give råd og vejledning, som hun kan bruge i hverdagen.

Inviter hende til modeshow

Der er ikke noget bedre for hende, der elsker godt design og mode end at se, hvad hendes yndlingsbrand vil komme med i fremtiden lige rundt om hjørnet.

Inviter hende til modeshow og måske en glad aften i byen bagefter.