danseklub

6 oplagte steder at finde en kæreste, der også elsker sport

Ønsker du at finde en kæreste, der elsker sport, så er nogle steder mere oplagte at gå hen til end andre. Vil du gerne have en kæreste, der er lige så aktiv som dig, så er det et godt sted at kigge i sportsklubberne. Uanset om du er topatlet, semiprofessionel eller motionist. Der er altid nogen ligesindede.

Om det er er en klub i den sportsgren, du har trænet siden barnsben, eller om det er en helt ny sportsgren, du har lyst til at prøve kræfter med, det er bedøvende ligegyldigt. Blot husk at være åben over for de mennesker, du møder og den evt. nye sportsgren. Så er kimen lagt til, at det kan lykkes dig at finde en kæreste, der også elsker sport.

Her er nogle bud på steder at træffe en eventuel kæreste:

  • Fitnesscentre
  • Danseklubber
  • Boldklubber
  • Golfklubber
  • Petanqueklubber
  • Løbeklubber

Fitnesscentre

Går du meget op i din krop, så er fitnesscentre et godt sted at komme. Der kan du både gå på jagt i yogaklasserne, i styrketræningen, i step-timerne m.v. 

Her er noget for dig, som gerne vil have variation i din motion, mens du søger en kæreste.

Danseklubber

”Nobody puts Baby in a corner”. Er du til Dirty Dancing, så træk i danseskoene, og find en dejlig dansepartner i livet. Her kan du få sensualitet i pardans, så det oser, og ruderne dugger til.

Boldklubber

I boldklubber er der hele hold af flotte fyre og skønne piger at vælge imellem. Om det er fodbold eller håndbold eller noget andet, er ligegyldigt.

Gem din generthed væk, og hep på din udkårendes hold, hver gang de spiller.

Golfklubber

Er du til rolige omgivelser og dage ude i naturen, så er det en god idé at melde dig ind i en golfklub. Her kan du trække vejret efter din hektiske hverdag og samtidig kigge efter mulige partnere.

Petanqueklubber

I mange gadekvarterer findes der petanqueklubber. Er du ikke til sved på panden, så prøv petanque. Du kan gå og snakke, hygge og grine og med din kommende kæreste, mens I spiller.

Løbeklubber

Vil du gerne finde en kæreste, som elsker at løbe, kan løbeklubber være et godt sted at ”gå på jagt”. At løbe er rigtig populært.

I kunne træne jer op sammen til at gennemføre et af de mange hel- og halvmaratoner, der arrangeres hele året rundt.

Overrask med en gave

Vil du charmere din kommende kæreste endnu mere, så giv en gave helt uden anledning. Det er en superromantisk overraskelse. Den vil helt sikkert slå benene væk under ham eller hende og vil blive værdsat højt og husket længe efter.