frustreret kvinde

Hvad er det egentlig mænd vil ha’?

At finde den rette gave til en mand du holder af, kan være nervepirrende. Selv om du kender ham godt, kan det være svært at finde ud af, hvad han egentlig ønsker sig.

Trendhim har spurgt netop mændene om, hvad de ser som den perfekte gave. Hvad enten det er en gave til manden i dit liv, eller til fædre, brødre og onkler, er der tre elementer der udgør en god gave.

Den skal betyde meget for ham

Sæt dig selv til side, og tænk på den du giver en gave til. Selv om mange kan blive glade for, at du deler lidt af dig selv i din gave, er det vigtigt at du først og fremmest tænker på hvad han godt kan lide.

Du kan selvfølgelig sætte dit personlige præg på, men spørge dig selv: Er det noget han kunne godt tænke sig at prøve? Drop den romantiske ridetur hvis han er bange for heste, selvom du godt kunne tænke dig at dele det med ham.

Til gengæld er det en god idé at bruge tid sammen på noget han godt kan lide at lave. Tage til jazzkoncert, internet café eller noget helt tredje, I ikke plejer at gøre sammen. Så kan han dele sin verden med dig, og måske tør han tage med på ridetur næste gang.

Den skal være personlig

Hvis du ikke har lyst til at springe ud af din comfort zone, kan du også finde en personlig gave som vil betyde noget for ham. Om det er et ur, en kop, eller en læderpung, er op til dig. Men gør den mere unik ved for eksempel indgravering.

Du kan vælge at skrive personens navn eller initialer på. Eller du kan tænke lidt ud af boksen og få hans yndlingssætning, et citat eller en anden reference, han kan kende sig selv i, indgraveret. Altså inden for grænsen på 20 tegn. Det kan Trendhim give dig inspirationen til.

Det vil sikkert overraske ham mere og starte en god samtale om, hvorfor det er præcis det du valgt at få indgraveret.

Den skal vise at du har gjort en indsats

Sidstnævnte er også en måde at vise, at du gjorde dit hjemmearbejde. Du har tænkt over gaven og hvordan du kunne give den et personligt touch.

Selve gaven behøver ikke være noget specielt, det kan også være den indpakning den kommer i, eller hvordan den bliver præsenteret. Et par sokker bliver pludselig mere spændende hvis du laver en skattejagt ud af det, eller hvis de er fyldt med hans yndlings guldbar. Med lidt kreativitet kan gavegivning blive til en sjov oplevelse.

Hvis du stadig er i tvivl, spørg! Hans ønskeliste kan give dig idéer, du kan arbejde videre på, med lidt inspiration herfra. Og husk at hvis den bedste idé ikke kommer til jul eller i anledning af hans fødselsdag, kan du stadigvæk forkæle ham med en overraskelse. En god gave er jo også en uventet gave.

Find flere ideer til gaven til din kæreste her.