2 romantiske adventsgaver som er fint pakket ind

Adventsgaver til kæresten

Er der pyntet op til jul i gaderne, og nærmer december sig med hastige skridt? Gør julen lidt sødere for din kæreste – giv ham eller hende en adventskalender! Der findes et hav af fantastiske adventskalendere på nettet, men har du mod på lidt ekstra, kan du kaste dig ud i at lave dine egne gaver, indpakninger og ophæng. Lad kærligheden blomstre – spred den gode julestemning ved at forkæle din kæreste lidt ekstra.

December måned er fyldt med kærlighedserklæringer og søde tanker. Derfor er det heller ikke underligt, hvis du har lyst til at forkæle din kæreste lidt ekstra. Har du først besluttet dig for at give din kæreste en adventskalender, handler det blot om at finde eller lave den rette! Kom juleaften og din kærestes gode gerninger i forkøbet med en adventskalender, han eller hun ikke kan stå for. Det kunne blandt andet være:

  • En hjemmelavet adventskalender med hjemmelavede gaver og håndværk
  • En hjemmelavet adventskalender med sjove gadgets
  • En hjemmelavet adventskalender fyldt med gode oplevelser

Få succes med din adventskalender

Inden du lægger hovedet i blød, kan det være en god idé at overveje, hvordan månedens budget og kalender ser ud. For selvom en adventskalender ikke behøver at koste en herregård, kan det hurtigt blive en halvdyr fornøjelse, hvis du ikke tænker dig om.

Find på søde og sjove adventsgaver, som din kæreste vil elske, og skriv eventuelt et par søde ord til de fire adventsdage. Løber du tør for inspiration til, hvad du kan give, så tjek alle vores gode idéer til advents- eller pakkekalender til alle slags budgetter.

Prikken over i’et på enhver adventskalender er indpakningen. Gør dig nogle tanker om, hvordan du vil præsentere og give dine gaver. Søg inspiration til gaveindpakningsideer på nettet – så er du halvvejs i mål med din adventskalender!

Skru op for charmen: Lav din egen adventskalender

Har du lidt ekstra tid på kontoen og mod på at kaste dig ud i et kreativt projekt, så er den hjemmelavede adventskalender et hit! Vælg et tema, eller overrask med nye slags gaver hver søndag – kun fantasien sætter grænser.

Går du efter de søde sager, kan du gøre adventen ekstra speciel med en personlig besked skrevet på chokolade. Skriv et par fine ord, eller print dit eget billede på din kærestes yndlingschokolade, så har du alletiders adventsgave!

Er du glad for kreative projekter, så har vi måske fundet den perfekte adventsgaveidé til din kæreste! Spred den gode julestemning, og lad dette års adventsgaver være hjemmelavet julepynt, I kan lave sammen. Så er der julehygge og samvær for alle pengene!

Giv sjove gadgets i adventskalender

Har din kæreste god humor, og elsker han eller hun et godt grin? Så kan du fylde din adventskalender med sjove gadgets, der får julehumøret til at stige.

Er din kæreste helt vild med julebryg og fadbamser? Så skal du give ham eller hende et Brewbarrel juleøl-sæt. Gør ølbrygningen til en sjov fornøjelse – fyld jeres store ølglas med smagen af kanel, appelsin og lækker, hjemmebrygget øl.

Er I et eventyrlystent par, kan du varme op til julegaven ved at give rejseudstyr og gadgets i adventsgave. Læg ud med det smarte Scrap Map, hvor I kan skrabe de lande, I allerede har besøgt sammen – og forelske jer i en ny rejsedestination! Dertil kan du give din kæreste en oppustelig rejsepude, en fin logbog og en power bank i adventsgave. På den måde har din adventskalender et tema, som lægger op til et brag af en rejse i julegave!

Er din kæreste vild med brætspil, kan du forkæle ham eller hende ved at udvide samlingen af brætspil. Spil sammen eller mod hinanden – vælg mellem alt fra Trivial Pursuit Friends til Danmarkspillet. Eller gå efter den frække udgave – det erotiske brætspil til soveværelset. Når først terningerne er kastet, findes der ingen tabere – kun vindere.

Fantastiske adventsgaver I kan nyde sammen

Vil du overraske din kæreste gang på gang, så er et par gode oplevelser den perfekte adventsgave til din kæreste! Oplevelserne kan være alt fra hyggelige til sjove og adrenalinfyldte – du bestemmer, hvor meget din kæreste skal forkæles!

Oplevelserne behøver ikke koste en herregård. En tur i biografen, zoologisk have eller juletivoli vil uden tvivl smelte din kærestes hjerte!

Vil du sprede lidt ekstra god julestemning, kan du gemme en invitation til hyggelige stunder på julemarked med gløgg og julegodter i en af dine adventsgaver. Gør en tur ud af det, nyd dagen sammen, og mærk hvordan julestemningen spreder sig omkring jer. En mere julet adventsgave findes ikke!

Er det sidste søndag i advent, og vil du skrue op for juleromantikken inden juleaften, kan du overraske din kæreste med en lækker wellnesstur eller et juleophold udover det sædvanlige. Varm op til juleaften – nyd et par stille dage sammen, hvor I plejer krop og sjæl med et par mousserende bobler.

Du kan også vælge at lave en hyggelig aften for din kæreste derhjemme. Evt. med lækker aftensmad, med efterfølgende hygge med en julefilm.

Find flere gode gaveideer til kæresten her.