Kvinde der fryser

Den perfekte gave til den kuldskær kæreste

Hvis din kæreste ofte fryser og måske endda også ofte beklager sig over kulde, så læs med i dette blogindlæg.

Vi har fundet tre perfekt gaver til til ham eller hende, der er kuldskær. Det er faktisk også sådan, at parforhold ofte fungerer bedre om sommeren end om vinteren på grund af bl.a. varmen, længere dage og bedre humør.

Vinteren og kulden bringer derimod kortere aftener og mindre spontanitet, hvilket betyder, at man som kæreste bør være ekstra opmærksom på at pleje sit parforhold.

Undgå kolde fingre – køb varme luffer!

Vinterens kolde vejr betyder iskolde fingre hos dem, der ikke bruger vanter. Fingre der bider og niver kan være rigtigt irriterende. Faktisk kan det for nogen være så irriterende, at de har svært ved at nyde momenten, når deres fingre bliver kolde. Kolde fingre skulle helst ikke være det, der afgjorde om jeres obligatoriske søndagsgåtur bliver hyggelig er eller ej. Dog kan kolde fingre faktisk være rigtig ubehageligt, hvis man er en dem, som er ekstra følsom overfor kulde.

Hvis din kæreste er en af dem, bør du købe et par varme luffer til ham eller hende. Luffer sikrer, at dine fingre holder sig varme, da de er samme “rum” og varmer hinanden, dog giver det ikke lige så god bevægelighed for dine fingre.

Det kan godt være, at din kæreste lige skal sluge, hvor god en gave, det faktisk er – men et par flotte og varme luffer kan gøre en verden til forskel.

Den helt rigtige dyne

Vinteren og det kolde vejr betyder også, at mange af os skruer op for termostaterne for at kunne holde varmen. Det betyder også, at mange af os har mere tøj på, når vi er hjemme. Det kan skyldes mange ting såsom dårlig isolering eller et par opmærksomme øjne på elregningen.

Dog er det de færreste af os, der sover i fuld mundering. Nogen sover med t-shirt og andre kun i undertøj, men fælles for os alle er, at vi ønsker en god nats søvn.

Derfor er det rigtig vigtigt, at man har en dyne, der passer på ens behov og kropstemperatur. Den helt rigtige dyne sørger nemlig for, at vi hverken får det for koldt eller for varmt. På markedet findes der både sæson- og helårsdyner, men da vores indre kropstemperaturer er forskellige, kan valget af den rigtige dyne være svært. 

Hvis du dog ved, at din kæreste enten har det varmt, fryser eller generelt bare sover dårligt om natten, så kan købet af den helt rigtige dyne være den perfekte gave. Overrask ham eller hende med en ny og frisk dyne og gør det gerne helt uden grund. Det vil bringe masser af glæde til jeres parforhold, og din kæreste vil elske dig for det.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal bære dig ad i forhold til køb af dyne, kan du læse denne guide til valg af dyne. Den besvarer alle de spørgsmål, du må have på hjerte.

En varm overraskelse

Det sidste forslag på den perfekte gave til en kuldskær kæreste er at invitere ham eller hende på et spaophold for par. Om vinteren føles dagene kortere, da det bliver tidligere mørkt, hvilket gør, at mange af os er trætte og sløve, når vi har fri for job.

Grundet denne sløvhed og de korte dage, kan det muligvis være, at din kæreste trænger til at koble af. Hvis du kan mærke det på stemningen, og dagene måske føles lidt tunge (og kolde) at komme igennem, så find tid i en weekend til nyde hinandens selskab gennem et spaophold.

Hos Arndal Spa har de en menu for par, der byder på forskellige behandlinger og gerne i kombination med et restaurantbesøg. Start eventuelt aftenen ud med en klassisk massage, derefter en tur i spaområdet og slut af med en tur på en Bistro Royal.

Find flere gode gaver til kæresten lige her.