Forelsket par

Den perfekte gave til dit parforhold

Er du på udkig efter den perfekte gave for at fejre jeres kærlighed? Men er du igen blevet fuldkommen i tvivl om den perfekte gave, som er sigende og personlig nok til at matche jeres forholds intimitet?

Opgaven kan være svær – det kender vi alt til! Derfor er vi også her med dette indlæg for at hjælpe jer på vej.

I indlægget præsenterer vi jer for idéer til gaver, som hverken er til ham eller til hende. Gaverne er til parforholdet som en enhed – en fælles gave eller oplevelse som understøtter parforholdets tosomhed.

Indledningsvist vil vi tippe om testen, der kan gøre dig klogere på dit parforhold og din partners præferencer når det kommer til interagere i forholdet. Test dit kærlighedssprog og lær om hvordan du kan give og modtage kærlighed med de fem kærlighedssprog; Anerkendende ord, tid til hinanden, gaver, tjenester, eller fysisk berøring. Hvilket er dit primære sprog?

Oplevelsen som I ikke glemmer

Den unikke oplevelse er selvfølgelig oplagt til at fejre parforholdet og kærligheden. Oplevelsen er meget forståeligt et populært valg blandt mange, og heldigvis er mulighederne ligeledes mange.

Afprøv eksempelvis et nyt koncept i København og skab fælles minder med udgangspunkt i en tur til CopenHot. En alternativ form for wellness og helt sikkert en oplevelse for sig. Konceptet er New Nordic Wellness – udendørs faciliteter på Refshaleøen. Prøv udendørs vildmarksbade, panorama sauna med udsigt over Københavns skyline eller cruise i Københavns kanaler med sejlende tubs.

Hot Tub Tårnet er populært blandt par, hvor I privat har mulighed for at nyde 40 graders opvarmet saltvand til den smukke udsigt over København – selvfølgelig med en dejlig flaske afkølet Cava.

Afslut en afslappende eftermiddag med romantiske bobler, på flaske og i badekar, med en hyggelig gåtur fra Refshalebyen og ind til Københavns centrum, hvor I kan nyde en dejlig middag på en af byens mange perler.

Personlig indretning

Bor dig og din kæreste sammen, er det både en hyggelig og personlig idé, at bruge indretning som en gave til parforholdet.

Måske har I længe kigget på det perfekte maleri til soveværelset, eller et smukt vitrineskab til dagligstuen. Det er populært at lade sit hjem indrette af personlige effekter, som fortæller en historie omkring personerne, som bor der. Processen i at forkæle jer selv med et smukt møbel til hjemmet, som minder jer om kærligheden til hinanden, er derfor aldrig en dårlig idé.

Med et smukt og klassisk vitrineskab med døre i glas kan I opbevare udstille porcelæn, glas og fotografier. Pyntegenstandene kan eksempelvis minde jer om tidligere fælles oplevelser. Gør plads til et af de første fælles billeder I har taget sammen, således at dejlige minder som disse ikke gemmes væk bagerst i din kamerarulle på telefonen.

Overraskelsen

Du har altid mulighed for at skabe størst mulig glæde, når det slet ikke er forventet. Plej og fejr forholdet og skab med garanti stor glæde med en overraskelse, helt uden grund.

Og måske tænker du, at enhver overraskelse er krævende tidsmæssigt og dyr i valg af aktiviteter. Men dette behøver slet ikke at være sagen. Gå kreativt til værks, og du vil kunne finde på et hav af overraskelser som en fejring af kærligheden i jeres forhold. Tænk på nogle af jeres mange minder sammen og drag paralleller til disse oplevelser!

Overvej eksempelvis hvad I lavede på jeres allerførste date. Måske I fik pizza fra et helt bestemt pizzeria, som I begge husker tydeligt? Måske I spiste middag sammen på tilfældig restaurant? Eller måske I gik en dejlig lang tur med en kop to-go kaffe? Gendan aftenen, middagen eller gåturen.

Bestil den eksakt samme pizza, book bord på selvsamme restaurant eller gå den helt samme rute. Pift gerne aftenen en anelse op, og overrask din partner med en note, for eksempel indeni pizza bakken, gemt i servietten eller på undersiden af kaffekoppen. Sæt ord på dine følelser og udtryk din glæde for jeres relation og kærlighed til hinanden.