Par der ser film i hjemmebiografen

Forkæl kæresten og lav din egen hjemmebiograf

Biograferne åbner først igen den 6. maj på grund af corona. Det betyder, at du må være kreativ, hvis du gerne vil invitere din kæreste på en date foran det store lærred. 

For en aften med ren afslapning, biograf snacks og en god film er virkelig hyggeligt og ren forkælelse. Derfor giver vi dig her en guide til, hvordan du kan forkæle din kæreste hjemme i stuen med jeres helt egen hjemmebiograf.

Den lette vej til dit eget filmlærred i stuen

At lave en hjemmebiograf kræver selvfølgelig en stor skærm. Hvis du ikke selv har en stor tv-skærm eller kan låne en af din ven, er der hjælp at hente. Fx kan du til billige penge købe en mini projektor. De billigste modeller koster omkring 350 kr. og du kan blot bruge en blank hvid væg eller et rullegardin som lærred. Det er nemt og hurtigt at sætte op. 

Skab en hyggelig stemning med dyner og en madras

Det er hyggeligt at sidde bagerst på kysserækkerne i biografen, men hvis du indretter stuen rigtigt, kan det være mindst lige så hyggeligt. Så er du også sikret de bedste pladser, uden at nogen skærmer for lærredet, larmer eller forstyrrer.

Vi anbefaler, at du trækker madrassen og dynerne ud fra soveværelset og ind i stuen. På den måde har du skabt de perfekte og mest bløde rammer for en aften i hjemmebiografen.

Cheetos, popcorn og amerikanske snacks

Hvad er en biograftur uden lækre snacks? Når du rykker biografen hjem i stuen, kan du vælge snacks fra alle hylder. Skab  associationer til USA og Hollywood og byd kæresten på lækre amerikanske snacks.

Prøv fx all time favoritten cheetos, som er knasende lækre chips. Snacken som fås i utallige af smagsvariationer er et sandt hit i USA, og du kan også købe den i Danmark.

Hvis I er mere til popcorn end chips, kan I også prøve popcorn  med karamel. Karamellen tilføjer et lag af luksus til popcorn og jeres aften.

Hvis du virkelig vil forkæle kæresten, kan du også servere en middag inden i går i gang med snacks. Du kan holde dig til det amerikanske tema, og trække inspiration fra deres taco tuesday tradition. Fx kan du her finde en opskrift fra en Michelin kok på hjemmelavet tacos. 

Hvis du ikke er en haj i køkkenet, kan take away også gøre det. Når I har sat jer til rette i de bløde madrasser med mad og snacks, er det blot om at nyde filmen og hinanden.

Ønsker du at overraske kæresten med en lille gave også, så find inspiration her.