Uforarbejdede grøntsager

Gaveideer til din veganske kæreste

Det behøver ikke være indviklet at købe gaver til sin veganske kæreste. I denne guide vil vi gennemgå nogle af de bedste tips til at finde veganske produkter, som både vil glæde din kæreste, men også fremstille dig i det bedste lys. 

Vi sætter fokus på, hvor man kan nemt kan købe veganske produkter og, hvilke produktkategorier, som har det største gave potentiale. 

Dyner og sengetøj!

Veganere har ofte udfordringer med at finde lækre dyner og sengetøj, da der ofte er animalske produkter inkluderet i produktionen. Det kan blandt andet være foret med dun, som oftest ses i de mere traditionelle dyner.

Kigger man på veganske alternativer, kan man få Majs fiber eller Kapok dyner, som både er vegansk og bæredygtigt. Dertil er Kapok noget af det mest lette og åndbare indenfor naturfiber, hvilket er ideelt når det kommer til dyner. 

Det traditionelle valg

Et af de mere klassiske valg inden for gaver, vil være noget med Make-up eller skønhedsprodukter. Det er dog et område, som ofte er præget af animalske forsøg og animalske produkter, hvilket din kæreste ville blive ked af at bruge.

Vi anbefaler derfor, at man bruger lidt ekstra tid på at læse ingredienslisten og laver noget research i forhold til udviklingen af produktet. Hvis ikke det tiltaler dig, vil du kunne finde et stort sortiment af makeup og skønhedsprodukter her, hvor der allerede er tjekket ingredienser og produktion af produkterne. De er garanteret veganske og er udvalgt ud fra et bæredygtigt standpunkt. 

Tænk ud af boksen

Får ikke altid at ramme ind i de samme gaver som alle andre, kunne det også være en idé at prøve med madlavning. Her kan gaven være gode smagsoplevelser med en uges vegansk madlavning, hvor man virkelig har sat sig ind i ingredienserne.

Ved at følge ovenstående link, vil du blive mødt af en gennemførlig guide, som vil få dig til at fremstå utroligt kompetent og inkluderende i forhold til den veganske livsstil. Nogle bonuspoints, som virkelig kan gavne ethvert parforhold. 

Find andre gaveideer til din kæreste her.