Smukke gaver

Gaveideer til hende der både går op i sig selv og sin bolig

Det kan være svært at finde den helt rigtige gave, når det kommer til hende der går op i sig selv og sin bolig. Det udelukker tilfældige gaver, som ikke passer på de rutiner eller den indretning, som hun har.

Vi kommer derfor med en række tips til at ramme din kærestes, datters eller venindes gaveønsker bedst muligt med 3 gode tips. 

1: Match hendes indretning

Der er ikke noget værre end en gave, som på ingen måde matcher den indretning, man nøje har udvalgt. En nøje udvalgt indretning er et smugkig ind i ejerens personlighed og interesser. Det er en bjørnetjeneste, hvis gaven ikke matcher det billede, man ønsker andre skal se. 

Tippet er derfor, at man bør investere noget tid i at matche produkternes farve, former og størrelse med modtagerens nuværende indretning. Undgå at komme med nye og modige tilvalg eller ændringer på hendes stil.

Et sikkert valg kan være at matche hendes stil med populære og tidsløse klassikere inden for dansk design

2: Find et smykke der kan komplimentere dem, hun allerede har

På samme måde som med indretning er det vigtigt at tænke på, at hendes valg af smykker ofte er koblet til hendes personlige stil, et minde eller har en særlig historie. Det er ideelt at tænke på, hvordan et smykke kan komplimentere hendes nuværende personlige smykker. 

Ting man bør overveje inden køb af smykker:

  • Bruger hun guld eller sølv smykker
  • Bruger hun ringe og øreringe med eller uden sten
  • Er hun til simple smykker eller til smykker med detaljer. 
  • Er det en prioritet med håndlavede smykker 

Alt efter, hvad du finder frem til af præferencer hos modtageren, så vil det altid være et godt bud at kigge hos en guldsmed med et stort udvalg. Her kan det være en fordel at finde et sted, som både forhandler kendte mærker, men også kan lave personlige smykker. 

3: Giv et gavekort, så I sammen kan finde det helt rigtige.

Er du efter denne korte guide stadig på bar bund, vil det måske være mere optimalt med et gavekort og et personligt kort. Gavekortet giver jer muligheden for at finde en gave sammen, som passer præcis til modtagerens præferencer. Dertil undgår I en akavet modtagelse af en gave, som har ramt helt forbi. 

Hvis det sikre valg er vejen frem for dig, vil du kunne finde gavekort til både Guldsmed og Dansk design her.

Find flere gode gaveideer til din kæreste lige her.