Par der nyder hinanden udenfor

Støt de lokale midt i en pandemi med en gave til kæresten

Vi ved alle, at oplevelser er noget af det bedste vi kan give i gave – især til kæresten, hvor gaven gerne skal være lidt ekstra personlig og hyggelig. Derfor er en tur i biografen, på restaurant eller et weekendophold jo, som vi alle ved, et sikkert hit.

Men med coronavirussen som en fast bestanddel af vores hverdag i det seneste års tid, er det ikke nemt med denne slags gaver. Derfor skal vi dog stadig gøre hvad vi kan for at holde mulighederne åbne for den slags på den anden side af pandemien. Støt derfor de lokale i jeres by og køb en gave i form af en oplevelse til din kæreste, som I kan nyde godt af når pandemien forhåbentlig snart er ovre os.

Vi har samlet vores bedste forslag og idéer til, hvordan du kan støtte de lokale i nærheden og samtidig give din kæreste en skøn gave, som I begge kan se frem til!

Gaveidéer i København

Gavekort til oplevelse på Cofoco i hele København

På Cofocos restauranter i København kan du besøgte hvilken som helst type køkken, som I hungrer efter. Skal det være italiensk, nordisk, fransk, latinamerikanske eller japansk? Cofoco-kæden kan tilbyde det hele – og alt sammen i høj kvalitet.

Besøg deres univers og køb et gavekort til en smagsoplevelse så autentisk, at I skulle tro I var afsted på ferie. Som et ekstra pift kan du først og fremmest personliggøre gavekortet og dernæst få det sendt afsted med posten. Så er du sikker på, at kæresten bliver overrasket når den lille kuvert lander i postkassen.

Forkæl kæresten med et beauty kursus

Ønsker du at forkæle din kæreste lidt ekstra, og er hun glad for glimmer og shine, så er et makeup kursus hos Sine Ginsborg den perfekte gave, hvor hun kan blive ekspert i at lægge sin egen smukkeste makeup, der fremhæver alle de bedste træk.

Kurset er personligt, praktisk og skræddersyet netop til din kærestes ønsker. Læs meget og bestil et kursus hos Sine Ginsborg her.

Gaveidéer i Odense

En særlig oplevelse i teateret

Det er ikke hver dag, at vi besøger teateret. Og slet ikke i disse tider! Men der er noget helt særligt ved at besøge nogle af Danmarks ældre teatre og lade sig forblænde af den smykke pynt, scenekunst, kostumer, sang og skuespil.

Del denne oplevelse med din kæreste og giv et gavekort til Odense Teater – Danmarks næstældste teater – som opfører et alsidigt repertoire bestående af danske og udenlandske klassikere, dans, musikforestillinger og meget mere. Mon ikke I kan finde noget, som falder i lige jeres smag! 

En tur i ZOO for to

At tage i zoologisk have behøver ikke bare være en oplevelse for børn! Foråret nærmer sig, solen skinner og hvad er ikke bedre end at komme ud i naturen, gå en længere tur og hvorfor ikke lade jer underholde samtidig ved at opleve diverse dyr i Odense ZOO.

Køb et gavekort hertil der frit kan benyttes til sjove, spændende og lærerige oplevelser, lækker mad og hvad hjertet ellers må begære for zoologisk have. Find jeres favorit dyr eller find de dyr, som I mener passer mest personlighedsmæssigt med jeres partner. Det kan kun blive en sjov tur for to!

Gaveidéer i Århus

Vin og Petanque

Det er efterhånden længe siden, at vi har været ude og nyde et godt glas vin på vores yndlingsrestaurant eller vinbar. Og der er eller intet hyggeligere! Men frygt ej, sommeren nærmer sig og mon ikke ventetiden snart er ovre?

Imens vi venter kan du støtte de lokale i Århus området og købe en oplagt gaveidé til ham eller hende, der elsker vin og et godt spil petanque. Det er gaven til vedkommende der har alt, som ovenikøbet skal forkæles lidt ekstra.

Hos Vin & Petanque kan gavekortet bruges præcis som man ønsker; til vin og vinsmagning, til leje af indendørs petanque baner eller tapas.

Vær med til at sikre fremtidens museum

Det moderne kunstmuseum ARoS i Århus gør hver dag hvad de kan for at levere den bedste kunst og de bedste oplevelser til deres gæster, men ligesom så mange andre er museet økonomisk pressede, hvorfor de søger vores støtte.

Støt ARoS og køb et gavekort, som du kan bruge med din kæreste på en hyggelig, smuk og kulturel udflugt for to. Bestem selv hvor meget dit gavekort skal lyde på og modtag gavekortet digitalt via mail straks efter betaling. Nemt og sikkert! Læs meget mere om ARoS, udstillingerne og gavekortet lige her!