Strap on – En gave i den frække ende af skalaen

En strapon kan være et fantastisk krydderi for dig og din partner og skal du finde en god gave til din kæreste i den frække ende af skalaen, så kan en strapon være en mulighed.

Det er både muligt at få en strap on hvor kun den ene part får stimulering, men for øvede strap on brugere kan en udgave hvor begge parter stimuleres bruges.

Hvis I ikke helt ved hvilken strap on I skal vælge, kan I her læse mere om hvad i skal overveje når I tager jeres valg. Husk at det også er muligt at få hjælp i den butik hvor i køber jeres strap on, hvad enten det er online, eller i en fysisk butik.

Harness

Det første I skal tænke over er om det skal være en strap on med harness, eller uden harness. Hvis i vælger en strap on med harness, betyder det at dildoen ”spændes” fast på kroppen med en eller flere remme/snore.

Dette gør dildoen nem at tage på, og er derfor et rigtig godt bud for begyndere. Denne type strapon betyder dog at den der har den på ikke får en fysisk stimulering, så I skal gøre op med jer selvom det er nok for jer at den ene af jer får nydelsen, mens den anden må yde.

Hvis I vælger en strap on uden harness, betyder det at der ikke er nogle remme. Her føres den op i skeden på ”giveren”, og holdes fast med bækkenbundsmusklerne, hvilket kræver lidt øvelse.

På denne måde stimuleres begge parter. Dette er dog en type strap on der kun anbefales til øvede brugere, og det vil tage tid at lære at bruge den til maksimal nydelse, til gengæld er det en fantastisk oplevelse for jer begge to, når I har vænnet jer til det.

Klar til brug

Der findes strap on sæt der er klar til brug, hvor både harness og dildo medfølger, men du kan også købe delene hver for sig, og sammensætte som I bedst kan lide det. Nogle foretrækker harness´ med brede stropper, og andre foretrækker smalle stropper.

Dildo

I skal også finde ud af hvilken størrelse dildoen skal have. Hvis det er første gang I skal bruge en strap on, er det en god ide at vælge en dildo i en mindre størrelse. Det samme gælder hvis dildoen skal bruges til anal penetrering.

Hvis I er mere erfarne kan I sagtens vælge en dildo der er større. Der findes også strap on dildoer med vibrator. Dette giver en ekstra stimulering. De fleste strap on dildoer er fremstilles i hudvenlig silikone, hvilket gør dem meget fleksible og dejlige at bruge.

Det er også en rigtig god ide at bruge glidecreme når I bruger jeres strap on, og her skal I vælge en glidecreme der er vandbaseret, så glidecremen ikke ødelægger overfladen på dildoen.

O-ring

Hvis I har valgt en harness hvor dildoen ikke medfølger, vil der som oftest sidde en O-ring på forsiden. Nogle enkelte harness´ har en anden måde at tilkoble dildoen, men O-ringen er den mest almindelige.

Det er her man sætter dildoen på plads, og det er derfor størrelsen på O-ringen der er med til at bestemme hvor stor eller lille dildo I kan sætte på.

Derfor er det vigtigt at I er opmærksomme på O-ringens størrelse når I køber en harness, så I er sikre på at den passer til den dildo I gerne vil sætte på.