Par der laver mad sammen

Forkæl din kæreste med en god middag

Vi er alle sammen trætte af corona og det kan være svært at finde på aktiviteter i denne tid med nedlukningen af landet. Alt er bogstavelig talt lukket og det begrænser mulighederne for at dyrke sit parforhold som normalt.

Måske plejede du og din kæreste at gå ud og spise eller tage en tur i biografen, men det er selvsagt ikke en mulighed i øjeblikket.

Der findes dog heldigvis gode alternativer til at forkæle sin kæreste alligevel – det handler bare om at være lidt kreativ.

Her kan du læse om to gode alternativer til, hvordan du kan forkæle din kæreste med en middag i denne coronatid.

Corona-venlig middag derhjemme

Forsamlingsforbuddet gør det svært at se andre end de allertætteste. Det kan være svært, men det kan også være en mulighed for at dyrke de tætte relationer og dit parforhold med god samvittighed.

Og hvem siger at en middag derhjemme ikke kan være ligeså fin som en middag ude i byen? Det handler om at gøre sig umage og her er planlægning en rigtig god idé. Derudover er der mange muligheder for at gøre middagen corona-venlig, når man er derhjemme.

Man behøver faktisk ikke engang gå udenfor en dør for at handle de bedste råvarer, man kan blot gå på nettet og bestille det hele online.

Et god bud på hvor du kan handle dine madvarer til en god middag er Rigtigmad.dk  – de er, som de skriver på deres hjemmeside, “mere end et økologisk supermarked”. På siden kan du finde madvarer i høj kvalitet og få det bragt lige til døren.

Hvis du derudover vil afslutte middagen med en god drink, kan du finde de perfekte drinkspakker og opskrifter på eksklusive drinks på Collectionspirits.com.

Ligesom på rigtigmad.dk er collectionspirits.com et brand der ikke går på kompromis med kvaliteten. Så find computeren og forklædet frem og forkæl din kæreste med en god middag med det hele.

Se frem til en middag ude i byen efter corona

En udfordring for mange parforhold under corona er, at der ikke er nogle rejser, middage eller andre ting man kan planlægge.

Disse corona-tider kan derfor skabe et øget behov for noget at se frem til, når alt er mere normalt – og det findes der en løsning på!

Du kan forkæle din kæreste med en middag ude i fremtiden ved at købe et gavekort til når restauranterne åbner op igen.

Du kan eksempelvis købe et gavekort til en lang række restauranter via restaurant-tjenesten Earlybird – så du og din kæreste med sikkerhed har en middag at se frem til, når restauranterne åbner op igen.

En ekstra bonus at give et gavekort fra Earlybird er, at du får ⅓ skåret af prisen på alle deres restauranter på hjemmesiden. De tilbyder derudover restauranter i både Aarhus, København og Nordsjælland.

Efter gavekortet er booket, kan man gøre det til et hyggeligt projekt at gå på opdagelse i deres mange guides om restauranterne og finde præcis det sted I ønsker at spise jeres middag, når det er muligt.

Ønsker du at forkæle kæresten med en gave, så find inspiration her.