Mand der skriver i sin notesbog

Sådan holder du styr på kærestens ønsker

Har du svært ved at komme på ønsker til kæresten?

Eller er din kæreste typen, der kæmper med at huske deres ønsker, når fødselsdagen eller julen ligger lige om hjørnet?

At holde styr på gaveønsker kan være noget af en bedrift. Vi glemmer ting. Vi køber dem selv. Til tider mister vi endda interessen i ønsker, vi for en måned kunne have smidt øverst på ønskesedlen.

Som gavegiver kan det være svært at give den perfekte gave – især til så vigtig en person, som din kæreste.

Men med lidt planlægning og struktur, kan du let holde styr på din kærestes ønsker. Også når de ikke selv er i stand til det.

Tip #1: Skriv ønsker ned løbende

Dokumenter, dokumenter, dokumenter.

En nedskreven liste vil 9 ud af 10 gange slå din egen hukommelse.

Selv hvis din kæreste har svært ved at komme på ønsker op til julen eller deres fødselsdag, vil de have nævnt noget på et tidspunkt i løbet af året, der er oplagt at give dem som gave.

Udover at give dem noget, som de oprigtigt har ønsket sig, viser du også, at du lytter til dem – og udviser betænkelighed og omtanke. Har de beklaget sig over deres internet? Så fiks deres WiFi for dem.

Det kan godt være, at du stadig skal i butikken eller på nettet efter deres gave, men beskedne gestusser i hverdag er bare endnu en måde, hvor du kan vise din kærlighed.

Det eneste dette tip kræver af dig er en notes-app på din telefon (så du altid har den med dig) og opmærksomhed.

#2 Få dem til at lave en digital ønskeseddel

Er kæresten glemsom, kan du også helt eksplicit bede dem om at lave en ønskeseddel.

Problemet med ønskesedler på papir eller i Word-dokumenter er dog, at vi ofte glemmer eller mister dem; ikke holder dem opdateret eller at de er umulige for andre at få fat i (medmindre vi husker at sende dem ud i god tid).

Tjenester som Ønskeskyen fjerner meget af det besvær.

Ved at lave en digital ønskeseddel, som din kæreste let kan dele med dig, slipper du for at skulle prikke til dem, hver gang du overvejer at give dem en gave. Det er især en fordel, hvis du gerne vil give dem en surprise-gave uden egentlig anledning.

#3 Spørg (diskret) rundt hos familien og venner

Hvis din kæreste er helt blank på sine ønsker, kan du altid konsultere familie og venner.

Du vil ofte være eksperten på, hvad din kæreste oftest har brug for, men andre i jeres sociale kreds har måske opsnappet hints og idéer, der ikke er kommet op, når det bare var jer to.

Hvis du virkelig vil give dem en overraskelse, er det dog vigtigt, at du spørger diskret. Det kan også være en god idé ikke at spørge de allernærmeste, da du risikere, at de taler over sig næste gang, din kæreste og de ses.