Ungt par under tøjstativ

Giv kæresten et dobbelt tøjstativ, som i begge kan få glæde af

Bor du sammen med kæresten, og er du på udkig efter en dejlig gave til ham eller hende, så har du mange muligheder. Men hvad nu, hvis vi fortalte dig, at du kunne købe en gave, som er så brugbar, at du også selv kan få glæde af den?

Velkommen til dagens artikel, hvor vi ser nærmere på fede dobbelte tøjstativer. Den perfekte anskaffelse til modebevidste par.

En gave med dobbelt op på garderobeplads i et kompakt format

Et dobbelt tøjstativ har mange fordele. Én af dem er, at det giver dig meget garderobeplads i et kompakt format. Med sine to parallelle tøjbøjler over hinanden optager et dobbelt tøjstativ præcis samme gulvplads som et almindeligt tøjstativ.

Men I får dobbelt så meget plads til tøj i to separate niveauer. Smart, ikke? Det gør et dobbelt tøjstativ til en god løsning for par i mindre lejligheder, der gerne vil have et luksuriøst tøjstativ med plads til begge.

Hvilken RackBuddy er den rigtige til dig og din kæreste?

En af de virksomheder, der har flere spændende dobbelte tøjstativer i udvalget, er danske RackBuddy. RackBuddy er en virksomhed med sin helt egen niche, som er garderobe- og tøjstativer af vandrør.

Hver RackBuddy har sit navn, og ønsker du at finde et fedt dobbelt tøjstativ, så skal du kigge efter RackBuddy Capone, Wild Bill Elliot og Bob Steele. De tre tøjstativer fås i både sort og sølv. Vi fortæller dig om forskellene på de tre stativer nedenfor.

  • RackBuddy Capone: Capone er et stilet tøjstativ af vandrør på fødder. Det giver dig mange muligheder for at placere det lige hvor du ønsker det, men det optager samtidig også relativt meget gulvplads. Capone fås med en bredde fra 120 til 180 cm.
  • RackBuddy Wild Bill Elliot: Wild Bill Elliot er ligeledes et tøjstativ af vandrør på fødder. Også Wild Bill Elliot fås med en bredde fra 120 til 180 cm, men designet er et andet. Stativet er inddelt i to afdelinger. Den ene afdeling har tøjstænger i to niveauer (ligesom Capone), mens den anden har en høj tøjstang – perfekt til kjoler og frakker. Ydermere er der en praktisk krog til slips, accessories og lignende.
  • RackBuddy Bob Steele: Bob Steele er et godt alternativ for parret, der ønsker et dobbelt tøjstativ, der optager mindre gulvplads. Her er fødderne nemlig skiftet ud med vandrør til vægmontering. Det giver et andet æstetisk udtryk og mere plads, men I er samtidig også nødt til at placere stativet op af en væg. En yderligere fordel er, at vandrørene til vægmontering også kan benyttes til at hænge accessories m.m.

Kærestehygge og god stil omkring tøjstativet

Som du kan se har et dobbelt tøjstativ mange praktiske fordele, men det er også bare super hyggeligt, for eksempel når I begge gør jer klar til fest eller bytur og får styr på garderoben sammen.

Det er således en gave til kæresten, der ikke kun vil sprede en god stil, men også masser af hygge i hverdagen.

Vi ønsker god fornøjelse med RackBuddys store, inspirerende sortiment og håber, at du finder det perfekte tøjstativ til kæresten (og dig) på deres side.