Kvinde der ligger på en seng med sexet undertøj på

Idéer til en fræk julegave

Det er efterhånden ikke til at komme uden om: Året går på hæld. Tiden flyver når man har det sjovt, og det var som om, det var i går, der var sol og sommer i det ganske danske land.

Ikke desto mindre rammer vi snart december måned, og det betyder, at julegaveindkøbet ikke er langt væk.

Nogle laver ønskelister, så det bliver nemmere for andre at “ramme rigtigt” med gaverne. Andre får måske ikke lavet ønskelister pga. travlhed, og nogle fravælger det bevidst.

Er din partner én af dem, der ikke laver ønskelister, så skal du til at være kreativ. Mange kan nikke genkendende til, at det kan være svært at komme op med idéer, når det kommer til julegaver til partneren.

Hvis du er faret vild, og har mistet inspirationen, kan det måske være en idé at overveje at give din partner en fræk julegave. Det kan være et friskt indspark til parforholdet, og må nok være overraskende for de fleste at få.

Er du én af dem, der tør at prøve kræfter med en fræk julegave, så har du her nogle idéer.

En dildo

Er du og din partner ikke bange for at eksperimentere med forskellige remedier i soveværelset, kan en dildo måske være et bud. I så fald, er der efterhånden et utal af former, farver og størrelser. Alt fra en kæmpe dildo til dildoer med vibratorer og sugekopper – det er kun fantasien, der sætter grænser.

Først og fremmest, er det godt at starte med at overveje, hvilken størrelse, der vil være den rigtige. Her kan man få almindelige, store og kæmpe dildoer. Her handler det om, hvad du tror din partner, bedst vil synes om – og ikke mindst hvor vovet du vil være i dit valg af julegave.

En kæmpe dildo kan måske virke som et sats, hvis du og din partner ikke har gjort brug af frækt legetøj før, men omvendt kan det også skabe dét større spænding og gnist, end hvis det havde været noget mere almindeligt frækt legetøj.

Så hvis du og din partner vil udforske nye sider af jer selv, kan en kæmpe dildo være en idé til en fræk julegave.

En vibrator

Et alternativ til en kæmpe dildo, kan være en vibrator, der er klassiker i kategorien frækt legetøj. Der er en god grund til, at vibratorer er et populært valg hos mange: Det er et  ligesom en kæmpe dildo et særdeles effektivt sexlegetøj.

Hvis du og din partner endnu ikke har prøvet kræfter med dildoer, kan en vibrator være et godt og et mere diskret bud på en fræk julegave.

For eksempel kan en fjernstyret vibrator, hvor du eller din partner, være en spændende tilføjelse til parforholdet. Her kan den anden, ved hjælp af en fjernbetjening, styre hvad vibratoren skal gøre.

Lingeri

Er du til mere moderate frække julegaver, kunne en anden idé være lingeri.En anden idé til en fræk julegave kunne være lingeri. Det er en klassisk julegave i parforhold – og med god grund.

Det kan være lækkert for din partner at hoppe i et nyt sæt lingeri – og heller ikke helt værst for dig at kigge på!