Par der får morgenmad på sengen på deres hotelværelse

Inviter din kæreste på romantisk weekendophold i Svendborg

Synes du, det er på tide, at du og din kæreste får lidt romantik ind i hverdagen? Så giv din kæreste og dig selv en et romantisk weekendophold. Tag f.eks. på hotel i Svendborg. Svendborg er en idyllisk havneby, på Sydfyn, med smalle gader, torve og gårdmiljøer.

Et weekendophold i en hyggelig by, hvor I har tid til at gå lange ture, snakke om alt og intet, slappe af med wellness og spa og kort sagt blive opvartet og forkælet efter alle kunstens regler, er lise i en travl hverdag. Så fortjener I en gave, fordi I ikke har haft ferie længe, fordi I ikke har haft tid til hinanden i en periode eller fordi I har årsdag, så giv hinanden en fælles oplevelse – et romantisk weekendophold til f.eks. dette hotel i Svendborg.

Tag på hotel i Svendborg

Hvorfor bruge en masse tid på at rejse langt, når I kan blive lige så forkælede på et idyllisk hotel i Svendborg? Og hvorfor bruge en masse penge på krydstogter eller charterrejser, når I kan blive lige så afslappede på en weekend hjemme i lille Danmark? Nej vel?! Spar tid og penge på et romantisk weekendophold på hotel herhjemme i stedet.

Giv en tur til Svendborg i gave til ham eller hende, du har kær. En gave som I skal dele med hinanden. Genoplev følelsen af at være nyforelskede og kun have øje for hinanden.

Ingen stress og jag. Alt bliver serveret. I får mulighed for at gå lange ture hånd i hånd og snakke om løst og fast i Svendborgs skønne omgivelser.

Eller tag med en af de små øfærger til Skarø eller Drejø – eller begge dele.

I kan også se på butiksvinduer og handle i den hyggelige, ældre bykerne i Svendborg.

Tager I lidt længere væk fra Svendborg, kan I besøge Thurø, hvor I kan se Svendborg på afstand og se små, gamle fiskehytter. Eller I kan tage til stranden ved Smørmosen, hvor I kan hoppe i vandet fra badebroen, slappe af og sole jer på den skønne sandstrand eller tage en omgang minigolf.

Besøg også Egebjerg Mølle Naturrum, som er en gammel mølle, hvor hatten er udskiftet med en glasprisme med en fantastisk udsigt over Sydfyn og øhavet. Eller I kan besøge Gorilla Park, hvor der ikke er gorillaer, men hvor I selv kan lege gorillaer. Gorilla Park er nemlig en klatrepark.

Danmarks hyggeligste

Vidste du, at Svendborg er kåret til Danmarks hyggeligste handelsby? Det er den. Så tag til Svendborg og nyd den helt specielle atmosfære.Svendborg byder også på masser af festivaler og andre aktiviteter i løbet af året. Tjek det eventuelt, inden I tager af sted, eller lad jer inspirere og overraske, når I ankommer.