Kvinde hos frisøren

Send kæresten til makeover hos den lokale frisør

Tilfredsheden, når din kæreste træder ud ad døren hos frisøren, er ubeskrivelig. Du kan se, at følelsen af velvære bare stråler ud af din kæreste. At give din kæreste en makeover hos den lokale frisør er bare at forkæle ham/hende. Din kæreste vil slå benene væk under dig af bar skønhed.

Det er en populær gaveidé at give din kæreste en makeover hos den lokale frisør. Din kæreste vil blive kræset godt for. Frisøren vil trylle skønheden frem. Du vil stolt gå ned ad gaden med armen om din kæreste, og se folk vende sig om af bar misundelse.

Grøn frisør

Rundt om i landet kan du finde lokale, grønne frisørsaloner. Dvs., at frisøren gør meget for at tænke på bæredygtighed, miljø og sundhed i hverdagen.  

Her kan du f.eks. se nærmere på den lokale dame- og herrefrisør i Nyborg, som er en grøn salon. Her finder du mange muligheder at vælge imellem for din kæreste til en makeover. Her er blot nogle af dem:

  • Moderne, stylet frisure
  • Old school barbering
  • Skånsomme hårfarver
  • Flot og naturlig makeup

Og du får endda 10 % i rabat, hvis din kæreste er student.

Stylet frisure

Trænger din kærestes hår til en kærlig hånd, så er din lokale frisør stedet at tage hen. Frisøren er veluddannet og er opdateret med den sidste nye hårmode.

Frisøren lytter seriøst til din kærestes ønsker og tanker, inden der bliver klippet noget hår af. Frisøren giver også gode råd med hensyn til ansigtsform, og hvilken frisure, der vil klæde din kæreste.

Old school barbering

Er din kærestes hår og skæg groet ud i et stort vildnis, så han ligner en hel viking? Så giv ham en gammeldags barbering med kniv hos din lokale frisør.

Tag det bare helt roligt, kniven bliver ført af kyndige og erfarne hænder. Der bliver ikke spildt en dråbe blod. Din kæreste vil til gengæld få det flotteste ansigt med et skarpt skæg.

Skånsomme hårfarver

Er din kæreste gravid, skal I ikke være bange, hvis hun skal have farvet sit hår eller have lavet reflekser, hvis i bruger en grøn salon.

Her bruger frisøren nemlig ”grønne” produkter hele vejen igennem. Så der sker ingen skade på jeres lille baby i hendes mave.

Naturlig makeup

Ved din kærestes makeover kan den grønne frisør også lægge en flot makeup. En makeup som er meget skånsom for din kærestes hud. Makeup, som er lavet på økologiske og naturlige ingredienser.