En gavekurv med vin kan sagtens være en fin gave til kæresten

Overrask kæresten med en dejlig gavekurv

En gavekurv bringer altid et smil på læberne, for de kan tilpasses, lige som du vil have det. Så uanset om din kæreste til det søde, det saltede eller noget helt tredje, så kan du altid glæde ham eller hende med en lækker forkælelsesgave. Kunne du godt tænke dig at se et stort udvalg af dejlige gavekurve, kan du gå her hen.

Ideer til hendes gavekurv

Kvinder elsker blomster, og derfor er det oplagt at give hende en gavekurv med både blomster og lidt godt til ganen. Ved du, hvad hendes yndlingsblomst er, giver det næsten sig selv, at du fylder hendes kurv med denne blomst. På den måde gør du ekstra glad, og du vinder bonuspoint for at være ekstra betænksom.

En god flaske vin er også altid en sikker vinder, og det samme er en æske chokolade eller andet lækkert. Er hun mere til det saltede hjørne, kan du i stedet for chokolade give hende en kurv med forskellige æsker saltlakrids.

Er din kæreste gravid, vil en gavekurv overraske og glæde lige så meget. Selv om de fleste gavekurve indeholder et alkoholisk produkt af en eller anden art, så er det også muligt at købe alkoholfri gavekasser.

Ideer til hans gavekurv

Mænd er altid svære at købe gaver til, men sådan behøver det ikke være. Giv ham en gavekurv, som han kan nyde alene, sammen med kammeraterne eller endda med dig. Du går ikke galt i byen med en kurv fyldt med spændende specialøl fra mikrobryggerier rundt omkring i Danmark. Er han til de søde sager kan du altid vælge en kurv fyldt med chokolade fra kende luksusmærker.

Kan han slet ikke lide slik, eller er du løbet tør for ideer til, hvad man kan lægge af spiselige ting i en gavekurv, skal du i stedet tænke ud af boksen. Kan han lide at se de nyeste actionfilm? Så læg to biografbilletter i kurven. Er han fan af den lokale fodboldklub? Så giv ham billetter til deres næste kamp.

Bestil og send en gavekurv nemt og hurtigt på nettet

Aldrig har det været nemmere at overraske en, du holder af med en skøn gavekurv. Stort set alle blomsterhandlere har en webshop såvel som en fysisk butik. Det betyder, at du nemt og enkelt kan vælge den gavekurv, du synes, din udkårne skal have og sende den af sted til hendes eller hans adresse.

Løsningen er ideel, hvis du gerne vil forkæle din kæreste med lidt lækkert, men du ikke selv har tid til at gå ud og købe en gavekurv. Så kan du bare tænde for computeren, og efter et par klik har du købt og sendt en herlig gavekasse afsted til dit hjertes udkårne. Er uheldet ude, og har du glemt at købe en gave til vigtig mærkedag, kan du også ty til internettet for hjælp. Mange florister kan også hjælpe dig med at bringe din gave ud samme dag, som du har bestilt den. Her skal du kontakte den blomsterbutik, du gerne vil købe fra og forhøre dig, om de tilbyder ekspreslevering.

Find flere gode ideer til gaven til kæresten her.